Bloggen fyller år – giveaway til dere!

Hipp hurra for bloggen som fyller 1 år idag!
Bloggen blei oppretta 12.Mars i fjor, men det var ikkje før 18.Mars eg skreiv mitt første innlegg – "mat, lidenskap og det som er i vente". Det var kleint, det var skummelt og det var langt ut av min komfortsone å skulle begynne å matblogge for fleire enn meg sjølv. Nokre gode venninner overbesviste meg om at dette var noke for meg, og at eg kom til å nå ut til mange om eg berre starta. Idag takker eg dei for den kvelden dei satt seg ned å begynte å fylle inn informasjon om meg på blogg.no.

Noken av dere lesere har fulgt meg heile veien, mens noken av dere fant kanskje bloggen min igår. Eg har tatt dere med gjennom en jungel av oppskrifter innen mange kategorier, og noken fulgte også mitt opphold som Personlig Trener student i Florida i høst. Uansett – det er ingen tvil om at eg har utvikla meg enormt masse i løpet av dette året som blogger. Fra å vere en matblogger har eg gått litt meir over på mat- helse- trening- kostholdsblogger, men med hovudfokus på sunne oppskrifter. Både bilder, skrivemåte, innlegg, oppskrifter, formidlingsevne, kreativitet og alt som hører med har også uvikla seg positivt. Eg utforderer meg sjølv oftere og oftere med oppskrifter som er vanskelige å sunnifisere, men som gir positive utslag – og en stor glede!

Eg elsker å spre lidenskapen min for helse, trening, kosthold og matglede videre til dere. Eg setter så enormt stor pris på kvar og ein som er innom – spørr spørsmål, gir ros, tilbakemeldinger, konsktruktiv kritikk eller kva det måtte være. Å blogge er blitt en del av kvardagen min, og eg holder oppe motivasjonen og kreativiteten takka vere dere! Derfor feirer eg bloggens 1-årsdag med giveaway i sammerbeid med funksjonellmat.no!

3 heldige vinnere får ett gavekort på 500,- å handle for på www.funksjonellmat.no!
Funksjonellmat er nettbutikken der dei har alt du trenger for å bake sunt, som du ikkje får tak i på vanlige matvarebutikker. Alternativer til sukker, mjøl, ulike bakemikser, sukkerfri sjokolader, yaconsirup for å nevne noke. For 500 kroner vil du kunne fylle en handlekurv med ulike varer så du kan bake kaker, lage desserter, konfekter eller andre sunne alternative til godsaker med!

For å vere med på i trekninga er det tre muligheter:
Velg en, to eller gjerne alle tre for dei som både har facebook, instagram og blogg!

1. Via facebook:
Lik og trykk del på dette innlegget på facebooksida mi. På den måten ser eg at du er med i trekninga!

2. Via instagram:
Lager du oppskrifter som er henta fra meg, del ett eller fleire bilder på og tag @lindastuhaug og . Det er så kjek å sjå alle fristende matbilder dere legger ut, og no få en eller fleire av dere igjen for det! Dette gjelder bilder fra og med idag. Her kan dere selfølgelig lage kva dere vil – om det er frukost, lunsj, middag, desserter, snacks, konfekter, kaker… You name it – bring it on!

3. Via blogg:
Post giveaway bildet ovenfor på bloggen din i ett innlegg – skriv at du er med på giveaway og at det er meir informasjon på bloggen (det må ikkje vere eget innlegg). Skriv deretter en kommentar i dette innlegget at du er med i trekninga, men link til innlegget ditt! Her kan dere gjerne også bruke hashtagen nederst i innlegget om dere deler bilder med oppskrifter som er henta fra meg, der er det også en vinnersjangse.


Eg deler også ut tre ekstrapremier fra meg – diverse Questbarer & chocolite/atkinsbar!

Vinnaren trekker eg på Søndags kveld! Da får dere god tid til å eksprimentere på kjøkkenet, og eg veit mange liker å bake i helgene! Lykke til – eg gleder meg spesielt til å sjå bilder og resultat fra oppskriftene med hashtagen både på blogg og instagram 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

119 Comments

 1. Monica's Verden

  Jeg har likt og delt på Facebook 🙂 Du har en kjempe flott blogg 🙂 Gratulerer så masse med 1 års jubileum 🙂 Ønsker deg en kjempe fin helg, å en flott Mars mnd videre. Hilsen fra Monica Karin canim_monica@hotmail.com

 2. Jori Strædet Kjelland

  Jeg har likt og delt på facebook! God helg!

 3. Gratulerer som 1-åring! Jeg deltar via Facebook. Krysser fingrene og håper på vinnerlykke. Hilsen An Mo an_mo1@hotmail.com

 4. Ida Lind

  Følger på FB 🙂 Ida Lind urettferdig(ætt)live.com

 5. unicornraape

  har delt på face 🙂

 6. Liker og delt på facebook 🙂 Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 7. Har delt på face 🙂 anna.friidrett@hotmail.com

 8. thea Benedicte

  Likt og delt på facebook 🙂 tbe_90@hotmail.com

 9. Fatima Datu Simonsen

  Dette er definitivt gode produkter og et geni alternativ til fortsatt gå videre med ditt begjær for mat og søt, men med annen vri som er sunt og mer morsom og underholdende. Jeg har vært eyeing dine oppskrifter og dine gode produkter og som ønsker å prøve og selv gjøre noen sunne godbiter for hele familien min. Vi er en familie som er i sunn og i utgangspunktet fitness og riktig mat. Jeg fant deg siden og ett ord som kom ut til munnen min er “VOILA!” Jeg endelig funnet siden og en nyttig og informativ til å hjelpe meg stil fortsette en god livsstil og sunne godbiter ennå uten å gjøre noen skade i kroppen min eller min familier helse. Jeg kunne ikke risikere noen av diabetes eller eventuelle komplikasjoner, men med side og geniale oppskrifter og tips nå er alt mulig. Gratulerer til en stor godt utført jobb. Utmerket jobb! Utmerket produkt og bare helt en nyttige artikler. filominalucra@yahoo.com

 10. christine;))

  Herved likt og delt på Facebook! 🙂 Holder på med kostholdsendring og synes bloggen din er til inspirasjon og stooor glede 🙂 Har tidligere ikke prøvd bakemiksene til funksjonell mat og er derfor super nysgjerrig! Lykke til videre:)

 11. Likt og delt på facebook 🙂 hanna_lw(ætt)hotmail.com

 12. Hvite Blonder og Myke Karameller

  Likt og delt på facebook, postet på instagram 🙂 Krysser fingrene !!

 13. Funksjonell mat er fantastisk ! Det hadde kommet godt med for å si det sånn 🙂 Likt og dlt på facebook : )) Smil fra Camilla 🙂 camillaeggen@gmail.com

 14. Jeg er med

 15. Karoline

  så gøy! har noen av produktene, ikke mangen, men elsker å prøve ut nye ting med de, og vite at de er sunne! er gjerne med (via facebook), vet ikke om det er forsent nå da…men prøver! 🙂

 16. Kristiane

  Du er kjip bitch du er så gross ekkel også lage du synsk mat og middag du er fæl skriver masse stygge ting og kjipe ting om meg på bloggen nin ha det jeg forlater deg jeg går jeg venter ikke og ikke en stopp og en hal til meg okay du skal gå til butikken for å kjøpe grisenat til deg selv det gidder jeg ikke du kan bare gå på den feige omveien din det gidder jeg ikkje ha det bra og takk for meg bitch ekkel gross you back school anylonger

 17. Linda Marie Stuhaug

  Kristiane: Kva i alle dager du snakker om? Du har vertfall ingenting på min blogg å gjere, så takk for deg ja 😉

 18. Linda N. Ulleberg

  Hei, ser du bruker grov kvernet chili i mange oppskrifter.
  Har sett etter krydderet i butikker, men finner det ikke. Hvor får du tak i det?
  På forhånd takk
  Mvh Linda N. Ulleberg

  1. Hei! Det er Santa Maria sitt krydder 🙂 Men du kan like gjerne bruke vanlig chilikrydder altså 🙂